luni, 31 decembrie 2012

Nivelul meu de Gold - Manager

Dupa 4 luni si jumatate de munca sustinuta zilnic impreuna cu echipa, pe 27 Dec 2012, chiar de ziua mea am reusit sa ating nivelul de Gold in afacerea MonaVie!

Si este doar inceputul. :)



Edy Ardeleanu - Gold

marți, 18 decembrie 2012

Doamnelor, aratati si simtiti-va mai tinere!


Arborele acai a fost o sursa principala de hrana pentru brazilieni timp de mai multe secole. Locuitorii din Brazilia sunt cunoscuti pentru energia si stilul de viata sanatos pe care il duc – trai asigurat de acai berry.

Asemanandu-se cu un strugure, acest fruct rotund si inchis la culoare a devenit foarte popular in anii ’70 si ’80 printre atleti, surferi si jucatori de fotbal. Fructele de acai pot fi consumate sub forma lor naturala, uscate, in smoothie-uri sau cu iaurt, fapt ce le-a facut atat de practice.

De-a lungul anilor, oamenii de stiinta au descoperit ca acest fruct are un impact nutritional imens asupra organismului, asigurandu-i vitamine, proteine, antioxidanti si minerale. Datorita numarului ridicat de antioxidanti, acai berry a fost recent numit unul dintre “super-fructele” de top.

Surprinzator este faptul ca popularitatea fructelor acai berry nu numai ca ajuta diferite persoane sa isi mentina sanatatea, dar are efecte pozitive si pentru padurile tropicale. Pana de curand, cererea acestui fruct era limitata la regiunile de unde provenea. Acum, cand si restul lumii a aflat despre proprietatile lui benefice, fermierii trebuie sa planteze special paduri de acai. Astfel, economia infloreste si padurile pe cale de disparitie sunt salvate.

Energizati-va!
In ziua de astazi este greu sa nu depindem de cafea, bauturi energizante si sucuri acidulate care sa ne tina active pe toata perioada zilei. De asemenea, stim ca acestea nu sunt deloc sanatoase pentru organismul nostru si ca energia pe care ne-o ofera nu este una naturala si de durata. Din fericire, acai berry este o alternativa nu doar sanatoasa, ci si gustoasa.

Acai berry este arma secreta a atletilor brazilieni, recunoscuti pentru energia lor nelimitata. Daca acesta ii poate ajuta pe atleti sa treaca de o competitie acerba, sigur va va ajuta si pe dumneavoastra sa faceti fata unei zile agitate.

Aratati si simtiti-va mai tinere!
Dintre toate alimentele, acai berry contine cei mai multi antioxidanti, fapt ce inseamna ca va ajuta sa va mentineti mai tinere, atat la exterior, cat si in interior. Antioxidantii sunt elementul cheie in stoparea imbatranirii celulelor din corpul uman.

Unul dintre primele lucruri observate de persoanele care si-au introdus in dieta fructul brazilian este ca parul si pielea lor au inceput sa arate mai bine si mai sanatoase, iar ele se simteau mai active si mai pline de energie.

Localnicii brazilieni au denumit acai berry si “viagra amazoniana” datorita abilitatii acestuia de a creste libidoul.

Acai este de asemenea o sursa excelenta de acizi grasi care au un efect benefic asupra activitatii cognitive ce se diminueaza o data cu varsta.

Pierdeti in greutate intr-un mod sanatos!
Combinatia unica de acizi grasi, fibre, aminoacizi si antioxidanti fac din acai berry suplimentul nutritiv excelent pentru pierderea in greutate. S-a demonstrat ca elementele acestui fruct accelereaza metabolismul, inhiba pofta de mancare si previn acumularea de grasimi din sange prin controlul tensiunii arteriale. Continutul ridicat de fibre mentine senzatia de satietate pentru o perioada mai indelungata si in acelasi timp regleaza sistemul digestiv pentru a functiona optim.

Preveniti bolile de inima, diabetul si cancerul
Un studiu recent efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Florida a aratat faptul ca acai berry “forteaza” celulele care cauzeaza leucemia sa se “autodistruga”.

Fibrele si acizii omega din acest fruct sunt cele mai importante arme impotriva diabetului si a bolilor de inima. Ambii nutrienti ajuta la scaderea tensiunii arteriale si a colesterolului.

Dieta si stilul de viata sunt foarte importante pentru prevenirea bolilor de orice tip, iar consumul zilnic de acai este unul dintre cele mai sanatoase obiceiuri pe care le poate avea cineva. 


Secretul tineretii: Acai berry

 Avandu-si originea in padurea tropicala amazoniana, fructul acai berry este o baca violet extraordinar de speciala. Desi este de dimensiuni reduse, impactul sau asupra sanatatii organismului este imens. Adaugand acai berry in dieta dumneavoastra zilnica va veti simti mai tinere, mai frumoase si mai suple.

Arborele acai a fost o sursa principala de hrana pentru brazilieni timp de mai multe secole. Locuitorii din Brazilia sunt cunoscuti pentru energia si stilul de viata sanatos pe care il duc – trai asigurat de acai berry.
Asemanandu-se cu un strugure, acest fruct rotund si inchis la culoare a devenit foarte popular in anii ’70 si ’80 printre atleti, surferi si jucatori de fotbal. Fructele de acai pot fi consumate sub forma lor naturala, uscate, in smoothie-uri sau cu iaurt, fapt ce le-a facut atat de practice.
De-a lungul anilor, oamenii de stiinta au descoperit ca acest fruct are un impact nutritional imens asupra organismului, asigurandu-i vitamine, proteine, antioxidanti si minerale. Datorita numarului ridicat de antioxidanti, acai berry a fost recent numit unul dintre “super-fructele” de top.
Surprinzator este faptul ca popularitatea fructelor acai berry nu numai ca ajuta diferite persoane sa isi mentina sanatatea, dar are efecte pozitive si pentru padurile tropicale. Pana de curand, cererea acestui fruct era limitata la regiunile de unde provenea. Acum, cand si restul lumii a aflat despre proprietatile lui benefice, multe corporatii doresc sa planteze special paduri de acai. Astfel, economia infloreste si padurile pe cale de disparitie sunt salvate.


Povestea fructelor Acai berry

Legenda acai berry s-a nascut in luxuriantele paduri tropicale din regiunea nordica a Braziliei. Fructul, cunoscut si sub denumirea de “fructul care plange” de catre aborigenii locului, le-a oferit acestora  energie  inca din timpuri stravechi.
Dupa cum spune povestea, a fost odata un sef de trib ce a instituit o lege noua pentru a-si salva comunitatea de efectele foametei. Legea spunea ca, pentru a pastra rezervele de hrana, toti nou-nascutii trebuiau ucisi (spre a-i salva pe ceilalti). Exact in acea perioada, fiica sefului a ramas insarcinata, iar el, fiind corect, si-a ucis si propriul nepot. Indurerata, fiica sefului de trib s-a retras in coliba ei timp de mai multe zile. Intr-o dimineata, auzind ceea ce ea credea ca este plansetul unui bebelus a decis sa se duca in cautarea copilasului suparat. In calea sa a aparut insa un palmier plin de fructe mici, violet, langa care ea s-a asezat si si-a dat ultima suflare. Cand seful tribului si-a gasit fiica in nefiinta in apropierea pomului cu fructe care ar fi putut sa hraneasca intreaga comunitate, a decis sa anuleze legea. In numele fiicei sale, se spune ca fructele au fost denumite Acai, prin inversarea numelui Iaca.

sursa info: garbo.ro

luni, 17 decembrie 2012

Sistemul de recompensare BINAR

MonaVie foloseste un sistem de recompensare Binar cu un centru de afacere pana la nivelul de Diamant Albastru, apoi compania da posibilitatea unui alt centru prin 'spargerea' copacului in sus, In aceste caz cele doua echipe (picioare) devin unu si tot asa pana la patru centre de afacere


Sistemul (planul de compensare) binar este foarte simplu: 

Orice distribuitor (membru al afacerii) poate avea maxim 2 persoane imediat sub el. Dacă recrutează mai multe persoane, ele se vor adăuga sub primele 2 persoane,

Poate recruta cate persoane doreste, doar ca le pune in sistem pe stanga sau pe dreapta ca sa echilibreze "picioarele", pe ultima pozitie libera.
Compania MonaVie ofera partenerilor 10 tipuri de bonusare/luna zile!

Compania plateste saptamanal, banii sunt alimentati pe un card (mastercard), cardul se comanda individual dupa ce alti doi parteneri minim, ai centrului principal au decis sa consume produsul/e si si-au creat cate un centru.
In sistemul Binar comisioanele cele mai mari vin din volum, nu doar din castigul fiecarui partener direct!!!
Practic se creaza o retea de consumatori si banii vin doar din consumul partenerilor ce fac parte din afacerea ta, indiferent cine i-a adus in sistem!

''In lume sunt doua categorii de oameni: Aceia ce fac parte din retele si cei care construiesc retele!''

Fiecare dintre noi decide din ce categorie doreste sa faca parte, doar ca finalul sta in felul urmator; poti trimite vederi sau poti primi vederi! :)

luni, 10 decembrie 2012

solutiile lui Robert Kiyosaki


Cateva din solutiile lui Robert Kiyosaki

Robert KiyosakiDin ce in ce mai multi oameni inteleg ca au o problema financiara, pe care trebuie sa si-o rezolve singuri. Inteleg ca exista un binom( +,- ) intre a sti si a face, important in ambele sensuri: ca expiratia si inspiratia – nu poti spune care este mai importanta.
Din ce in ce mai multi inteleg ca adevarata problema este ca-si vand timpul pe bani, cautand banul si nu masina care face banii. Iar solutiile simple de genul: "Nu am bani, cine are banii – banca -, deci fuga la un imprumut" este periculoasa si inrobitoare pe termen lung.
Va recomand cu drag cartea care a fost editata in peste 28 mil exemplare "Tata bogat, tata sarac" a lui Robert Kiyosaki din care redau doar cateva idei si solutii:
Oamenii muncesc pentru oricine altcineva in afara de ei insisi. Mai intai, muncesc pentru proprietarii companiei, apoi pentru stat prin impozite si, in final, pentru banca, pentru ca acolo se afla ipoteca lor.
A intelege educatia financiara este la fel de importanta ca si intelegerea practicii. Sunt oameni care deseori, de-a lungul vietii, neglijeaza una dintre cele doua si efectele negative incep sa apara.
Pentru cei care vor “sa faca” iata cativa pasi:
1. Nu mai faceti ceea ce faceti. Luati-va o pauza si lamuriti-va ce functioneaza si ce nu. Definitia nebuniei este sa faci mereu acelasi lucru asteptand rezultate diferite.
2. Cautati idei noi. Cautati prin librarii carti despre subiecte diferite si unice. Robert le numeste formule. De exemplu, el a gasit intr-o librarie oarecare cartea lui Joel Moskovitz “The 16 Percent Solution” (“Solutia celor 16 procente”).  A cumparat-o, a citit-o si a aplicat-o.
3. Cautati persoane care au facut deja ceea ce vreti sa faceti. Nu va temeti daca comunitatea ii considera nebuni, excentrici, sariti de pe fix, etc. Multa lume judeca numai la suprafata. Discutati cu aceste persoane si inspirati-va din experienta lor.
4. Urmati cursuri si cumparati casete audio si video. Investiti in voi insiva. Prietenii s-ar putea sa va spuna ca va irositi banii de pomana: nu-i credeti.
5. Daca v-ati pornit propria afacere, faceti cat mai multe oferte. Dupa ce vizitati un potential client lasati intotdeauna o oferta. Nu se stie niciodata. Lasati si o portita de scapare. De exemplu: “Afacerea trebuie aprobata si de partenerul meu.” Acest partener poate sa fie chiar propria pisica.
6. In imobiliare, pentru ca o afacere sa fie profitabila, trebuie sa cuprinda doua elemente: sa fie un chilipir si sa fie o schimbare. Robert face jogging in cartierul in care vrea sa investeasca. Prin repetitie el observa mici diferente de-a lungul timpului. Isi da seama care din proprietati sunt puse in vanzare demult. Sta de vorba cu soferii camioanelor de mutat mobila, cu postasii, vecinii, etc. Cauta o zona proasta, de unde toata lumea fuge si investeste acolo. Asteapta schimbarea in bine si finalizeaza apoi afacerea.
7. De ce consumatorii vor fi intotdeauna saraci? De cate ori apar vanzari cu pret redus intr-un supermagazin, consumatorul da fuga si isi face o rezerva. Cand sunt vanzari cu pret redus la actiuni, ceea ce cel mai adesea se numeste o cadere sau o corectie, consumatorul fuge de acolo. Cand la supermagazin cresc preturile, consumatorul cumpara din alta parte. Cand cresc preturile pe piata de actiuni, atunci consumatorul incepe sa cumpere.
8. Cautati unde trebuie. Un vecin si-a cumparat un apartament cu 100.000 USD de la un agent imobiliar normal. Robert a cumparat acelasi apartament alaturi cu 50.000 USD de la departamentul de ipoteci nerascumparabile al unei banci. A platit 500 USD la un curs pentru a cunoaste procedeul. Vecinul a zis ca nu-si poate permite sa cheltuiasca banii astia pentru un curs de doua zile. E prea mult. Dar el asteapta sa creasca preturile la apartamente. Robert i-a explicat faptul ca profitul se face la cumparare si nu la vanzare.
9. Robert cauta intai pe cineva care vrea sa cumpere si apoi pe cineva care vrea sa vanda. Chiar daca nu aveti prea multi bani puteti gandi in stil mare. Cei care vand cu amanuntul fac reduceri la cantitati mari. Compania lui Robert trebuia sa achizitioneze calculatoare, iar el a sunat cativa prieteni si au cumparat impreuna mai multe calculatoare pentru a beneficia de reducerea de pret. Cei cu castiguri mici gandesc meschin, actioneaza singuri sau deloc.
10. Invatati din istorie. Toate marile companii la bursa au inceput ca firme mici. Colonelul Sanders intemeietorul lui KFC nu s-a imbogatit decat dupa ce a pierdut totul si asta dupa varsta de 60 de ani. Bill Gates a fost unul dintre cei mai bogati oameni din lume inainte de a implini 30 de ani.
11. Fapta este intotdeauna mai de pret decat pasivitatea. Cuvintele cele mai importante sunt “sa faci” si “a face”. Actionati chiar acum!

duminică, 2 decembrie 2012

13 principii ale succesului

 Benjamin Franklin este considerat “Primul American” si o personalitate deosebita studiata si citata de foarte multi dintre oamenii de succes.
Am regasit aceste 13 principii ale succesului. Benjamin recomanda ca aceste principii sa fie aplicate unul pe saptamana ceva gen tema acestei saptamani este … timp de 13 saptamani si apoi sa o iei de la inceput. Sfatul meu este sa adaptezi aceste principii la scenariul tau de viata;

1. Cumpatarea – nu manca pana la ingreunare si nu bea pana la ametire;
2. Linistea – nu spune decat ceea ce ar putea folosi  altora sau tie; evita conversatiile marunte;
3. Ordinea – lasa toate lucrurile pe care le ai la locul lor; acorda fiecarei parti a ocupatiei tale timpul ei;
4. Hotararea – fii hotarat sa faci ceea ce trebuie; indeplineste fara gres ceea ce ai hotarat;
5. Chibzuinta – nu cheltui decat pentru binele celorlalti sau al tau; nu irosi nimic;
6. Harnicia – nu pierde timpul; fii mereu ocupat cu ceva folositor; elimina toate actiunile inutile;
7. Sinceritatea – nu-l induce in eroare pe celalalt pentru ca se va simti ranit; gandeste inocent si drept iar daca vorbesti, vorbeste la fel;
8. Dreptatea – nu nedreptati pe nimeni facandu-i un rau sau neacordandu-i beneficiile care cad in sarcina ta;
9. Moderatia – evita extremele; abtine-te sa urasti relele care ti s-au facut pe masura gravitatii lor;
10. Curatenia – nu tolera murdaria corpului, a hainelor si a locuintei;
11. Calmul – nu te lasa deranjat de nimicuri sau de accidentele obisnuite sau inevitabile;
12. Castitatea – practica rareori sexul si numai pentru a avea copii sau a-ti pastra sanatatea; nu recurge niciodata la el din plictiseala, slabiciune, pentru a distruge linistea sau a strica reputatia cuiva;
13. Umilinta – imita-i pe Iisus sau Socrate