sâmbătă, 22 noiembrie 2014

O afacere la idemana oricui

Companie Internationala in extindere in Romania si Europa ... selectam distribuitori in regim de colaborare part-time 3-5h/zi sau full-time in domeniul Wellness, inclusiv pentru sportivi. Afacere la Cheie de Acasa, inclusiv pentru sali de fittnes, aerobic, sau cabinete medicale particulare. 
Venit suplimentar substantial (1000-1500 euro/luna in primele 3-4 luni, sau venit pasiv peste 10.000 euro/luna dupa 2-3 ani de activitate constanta), comision din vanzari pana la 70% + extra-bonus masina si excursii pe diferite continente, in functie de rezultate. Distributie clasica si/sau vanzari directe sau in sistem Network Marketing. Pentru Lideri asiguram Sistem de Sprijin + multiple beneficii si avantaje financiare suplimentare. 
Investitie minima in comparatie cu o afacere clasica si riscuri aproape 0 
Informatii de baza aici: http://euroconnect.monavie.com/rep/EdyArdeleanu ,
selectati enroll now pentru a deveni distribuitor sau shop now doar pt. a comanda produse pt. consum propriu!

Pentru interviu; Edy Ardeleanu -  Leader pentru Romania si Balcani, telefon: Vodafone 0722.853.865




marți, 18 noiembrie 2014

Industria vânzărilor directe - 2013

În România, industria vânzărilor directe a crescut cu 2,3%, in 2013, înregistrând vânzări de 321 de milioane de dolari și 292.561 de distribuitori.

Ungaria, de exemplu cu o populatie pe jumatatea din populatia Romaniei, inregistreaza cca 500.000 distribuitori!
Rusia, 5Mil. distribuitori!
Austria, 14.000 distribuitori!
Mexic, 2Mil. distribuitori!
Luxemburg, 2.700 distribuitori!Italia, 521.000 distr.
Polonia 900.000
Korea, 5.5Mil distr.
Thailanda 11,1Mil distr.
South Africa 1Mil distr.
Anglia, 450.000 distr.


Numărul de distribuitori independenți care participă la vânzările directe a crescut cu 7%, la un record de 93,6 milioane de persoane din întreaga lume.


keep going 


sursa: mlmnews.opv.ro

luni, 17 noiembrie 2014

Legenda fructului "care plange"



Dimineata urmatoare, tatal sau a gasit-o moarta, cu bratele in jurul palmierului, cu un zambet larg pe fata si cu palmele intoarse in sus. Seful de trib s-a uitat si el in sus si a observat ramurile palmierului acoperite de fructe violete. Le-a ordonat imediat supusilor sai sa le culeaga si s-a dovedit ca fructele sunt delicioase si foarte hranitoare; astfel, tribul a scapat de foamete. Seful de trib le-a dat numele fiicei sale, Iaca, citit de la coada la cap (acaI). De aici vine si cealalta denumire a sa ,,fructul care plange”.


Bolile civilizatiei moderne, tumorile, afectiunile cardiovasculare si alergiile transformate in adevarate epidemii. Precum si stresul, ne indeamna sa ne cautam hrana in zonele neatinse de civilizatie de pe Terra,departe de mediul industrializat si poluat, hrana care ne poate ajuta sa ne mentinem sanatatea. Astfel, acai (Euterpe oleracea, pronuntat: ahsaii)- un fruct delicios, bogat in nutrienti- a captat atentia si a castigat o imensa popularitate intr-o perioada foarte scurta de timp, dobandind binemeritatul renume ,,rege al superfructelor”. Aproape jumatate din mancarea consumata de anumite triburiamazoniene este compusa din acest fruct, care creste in varful unor palmieri foarte inalti, de 25 de metri si este recoltat de doua ori pe an. Este violet inchis, are forma aproape sferica si se prezinta sub forma de bobite putin mai mari decat boabele de strugure. Gustul sau se poate asemana cu un amestec de vin rosu si ciocolata.


Acai este foarte bogat in antioxidanti, contine vitaminele: B1, B2, B3 C si E, fier precum si potasiu, fosfor, calciu si diferiti aminoacizi. Are un continut ridicat de fibre si unul scazut de zahar. La 24 de ore dupa recoltare, isi pierde majoritatea calitatilor nutritive, astfel ca acai este procesat imediat, fiind transformat in piure sau suc.

Aborigenii utilizeaza acai pentru a trata o serie de probleme: in cazul unor boli de piele, ca antipiretic, impotriva durerilor menstruale si a indigestiei, dar il folosesc si in caz de diabet, afectiuni cardiace si diferite boli tumorale. Acai se bucura de o popularitate deosebita printre persoanele aflate la cura de slabire; multi au impartasit si altora experientele, pe internet. Cu toate ca studiile stiintifice despre aceasta planta sunt doar la inceput, cercetatorii sunt foarte optimisti, in special in ceea ce priveste continutul sau bogat in antioxidanti.

Conform legilor agriculturii organice si ale dezvoltarii sustenabile, recoltele de acai din jungla ar trebui sa ramana acolo unde le este locul. Din acest motiv, cele mai de calitate produse cu acai provin doar de pe plantatiile organice. Aici se acorda o grija deosebita solului, care nu trebuie epuizat,nu se utilizeaza pesticide si substante chimice si nu se recurge la modificari genetice.

Pentru cine recomandăm ?
§  Celor care îşi doresc o protecţie antioxidantăputernică, în special  fumătorilor,  persoanelor care au un stil stresant de viaţă sau o alimentaţie dezechilibrată, locuitorilor marilor oraşe poluate şiconsumatorilor de alcool.

§  Celor care îşi doresc să suplimenteze terapia împotrivaSindromului Metabolic (niveluri ridicate de insulină, toleranţă redusă la glucoză, supraponderabilitate, hipertensiune arterială, un nivel ridicat de trigliceride şi colesterol).

§  Persoanelor aflate în căutare de suplimente organice gustoasepentru completarea curelor de slăbire.

§  Celor care doresc să îşi îmbunătăţească rezistenţa organismului.


§  Celor care doresc să îşi sprijine funcţionarea normală a organismului.
    
Cea mai pura forma a fructelor Acai o putem gasi doar la compania MonaVie, chiar potentata de 10X fata de fructul in sine, printr-un patent AcaVie!


sursa: info online

duminică, 16 noiembrie 2014

Ce este ORP - potenţialul de oxido-reducere

ORP (oxidation reduction potential în traducere din engleză, potenţialul de oxido-reducere)definiţie: capacitatea unei soluţii de a oxida sau reduce elementele cu care vin în contact.
Procesul oxidării începe cu aerul pe care-l respirăm.
Fiecare atom de oxigen are un nucleu în centru şi electroni care se rotesc pe orbite în jurul acestuia, precum sateliţii. Fiecare atom, care are 8 electroni pe orbitele din jurul său, este un atom stabil. Însă, oxigenul are doar 6 electroni. Datorită acestui fapt, el este foarte instabil şi are nevoie de 2 electroni pentru a deveni stabil. Când oxigenul intră în contact cu alţi atomi, el ar putea să fure 2 electroni de la aceştia. Sau ar putea să atace un alt atom de oxigen cu care să împartă electronii, aşa cum face cu hidrogenul şi rezultă apa sau în cazul carbonului rezultând CO2 .
Consumul de mâncăruri şi băuturi tind să afecteze în mod nefavorabil caracteristicile lichidelor din corp. Multe din acestea sunt extreme de oxidate şi în deficit de electroni.
Astfel adăugarea la dieta unei persoane, a ionilor negativi de hidrogen, care se află de regulă în legume, tinde să afecteze în mod favorabil fluidele din corp.
Însă, valorile ORP-ului variază substanţial de la mâncăruri la băuturi. Dacă doreşti să eviţi cât mai mult oxidarea internă a corpului, este important să mănânci şi să bei cât mai mult produse cu ORP negativ.
Din nefericire cele mai multe alimente, mâncăruri şi băuturi pe care le consumăm de cele mai multe ori au ORP pozitiv. În mod ironic carnea, alcoolul, apa carbogazoasă, sunt cele mai oxidante dar şi cele mai populare. Un suc de portocale, proaspăt stors are un ORP de -200 mv, în timp ce un suc de portocale ambalat are un ORP de +200mv.
Proprietati antioxidante
Apa alcalina are două calităţi antioxidante – este încărcată negativ şi conţine ioni de OH - deci protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt molecule cu un număr impar de electroni, al căror electron liber tinde să se lege de alt electron.
Radicalii liberi atrag electroni din celulele ţesuturilor înconjurătoare şi, din această cauză, structura pereţilor celulari se distruge. Deteriorarea indusă celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuaţia îmbătrânirii.
Sursa numărul unu de radicali liberi este aerul pe care îl respirăm şi apa pe care o bem.
ORP aer                + 300 pana la + 400
Apă robinet          + 250 pana la + 400
Sifon                     + 400
Apă îmbuteliată     + 200
Apă alcalină          - 200 pana la -350
Suc de portocale   - 250
sursa: http://www.alcalinia.ro

luni, 10 noiembrie 2014

Ce este intraprenoriatul

De câțiva ani încoace se discută tot mai des despre diferențele dintre a fi salariat și a fi antreprenor sau chiar liber profesionist, ce calități ar trebui să avem pentru asta, dacă antreprenoriatul se poate învață sau doar se moștenește, și așa mai departe. Sigur că, odată culese toate aceste informații, o parte dintre noi probabil și-au spus “Gata, de mâine mă fac antreprenor, îmi deschid o afacere și o să fiu propriul meu șef!” dar au renunțat pentru că nu și-au putut asuma riscul de a pierde toată acea stabilitate a angajatului care primește un salariu lunar și lucrează un număr fix de ore pe zi. “Totuși, e criză… ” Alții, din contră, și-au strâns tot curajul, și-au luat rămas bun de la angajator și au dat viață unor idei noi, făcând astfel primii pași pe cont propriu. Dar pentru că lucrurile nu sunt întotdeauna numai în alb și negru, există și o a treia categorie de persoane active în piața muncii, despre care se discută destul de puțin în România, și pe care personal îmi place să o numesc “varianta de mijloc”. Din ea fac parte toți acei oameni care nu-și doresc nici să fie antreprenori și nici să fie doar simpli salariați, să nu își asume riscuri foarte mari dar în același timp să nu rateze ocazia de a încerca ceva nou, de a experimenta, să poată lua decizii dar să nu se preocupe prea mult de capitalul companiei, profit sau investiții.  Ei sunt intraprenori.
Sigur că de fiecare dată când am pronunțat acest cuvânt a urmat și întrebarea: “Dar ce este intraprenoriatul?”
The American Heritage Dictionary definește intraprenorul drept “o persoană din cadrul unei corporații care își asumă responsabilitatea directă pentru transformarea unei idei într-un produs finit profitabil prin inovare și asumarea unor riscuri”. În prezent, în rândul corporațiilor din lume și recent și din România, intraprenoriatul estre cunoscut drept o modalitate de manifestare a unui anumit stil de management corporativ. El integrează o abordare inovativă, asumarea riscurilor, cât și tehnici de motivare și recompensare, lucruri despre care până acum credeam că aparțin doar antreprenoriatului.

Un scurt istoric

Motivul pentru care până acum s-a discutat destul de puțin despre intraprenoriat este unul foarte simplu: conceptul, în teorie și practică, este destul de tânăr.  Spre deosebire de “antreprenoriat”, o noțiune pusă în practică de peste 150 de ani, termenul “intraprenor” este destul nou, iar meritul le aparține autorilor Gifford Pinchot III și Elizabeth Pinchot, care  îl utilizează pentru prima dată într-o lucrare scrisă din 1978, iar în 1982The Economist avea să îi atribuie termenul lui Gifford Pinchot III.
Primul studiu de caz academic, recunoscut în mod oficial, despre întreprinzătorul corporativ sau intraprenoriat a fost publicat în iunie 1982 de către Howard Edward Haller, sub forma unei teze de Masterat în domeniul Managementului, odată cu înființarea PR1ME Leasing, parte din PR1ME Computer Inc. Ceva mai târziu studiul a fost publicat de către VDM Verlag sub titlul Succesul intraprenorial: un exemplu PR1ME de dr. Howard Edward Haller.
The American Heritage Dictionary of the English Language (Dicționarul american al limbii engleze), a introdus și termenul de intraprenor, cu Gifford Pinchot III drept părintele lui.

Portrete diferite și trăsături comune  

Care sunt totuși diferențele dintre un antreprenor și un intraprenor?
Antreprenorul:
  • persoana independentă care pune bazele propriei afaceri
  • își asumă în totalitate riscul unui eventual eșec
  • se bucură de propriul lui succes
  • se bazează pe investiții și alte surse de finanțare, obiectivul său constând în obținerea de profit
  • nu  depinde de nicio organizație, nu are nicio relație de angajare față de o astfel de entitate
Intraprenorul:
  • este parțial independent
  • este remunerat de compania sau organizația în care lucrează  
  • nu răspunde de și nu i se atribuie eventualele pierderi survenite în cazul unui eșec
  • nu este responsabil de creșterea capitalului sau obținerea de profit
  • își desfășoară activitatea în cadrul companiei 
În concluzie…
În timp ce antreprenoritatul implică inovație, creativitate și asumarea totală a riscurilor ce decurg de aici, intraprenoriatul este modalitatea de a transforma organizația într-una mai profitabilă unde angajații cu viziune dau viață unor idei de tip antreprenorial. Un antreprenor vede lucrurile într-un mod cu totul nou și are întotdeauna capacitatea de a-și calcula riscurile asumate și de a lua eșecul drept lecție. 
Intraprenorul, pe de altă parte, gândește ca un antreprenor, căutând și identificând noi oportunități de pe urma cărora organizația să obțină profit. Orice organizație are doar de câștigat dacă încurajează intraprenoriatul și îl susține. Asta pentru că prin intraprenoriat companiile se pot reinventa și, cel mai important, își pot îmbunătăți performanțele, reușind astfel să se mențină active pe o piață aflată în continuă schimbare.  
Intraprenoriatul nu este benefic doar pentru angajator, ci și pentru angajat. Am putea-o defini ca o abordare de tip câștig – câștig. Angajatul are șansa să se pună în valoare, să iasă din mulțime și să inoveze, iar la nivelul organizației beneficiile sunt numeroase, inclusiv în materie de costuri. O persoana creativă, inovativă și în același timp încurajată să își pună în valoare toate aceste talente, va fi mult mai motivată să rămână în companie, să aibă stabilitatea salarială și libertatea creativă spre care țintește. Iar de partea cealaltă valoarea companiei pe piață și profitul rezultat vor crește simțitor.
sursa: http://carierapascupas.ro